Sekoita vehnäjauhot, suola ja vesi taikinaksi. Lisää lopuksi osa öljystä (jätä osa öljystä työskentelyvaiheeseen) ja vaivaa vielä hetken ajan. Taikinaan tulee vaivata erittäin hyvä sitko.
Pyöritä taikina palloksi, voitele öljyllä ja anna levätä muovin alla.
Valmista täyte
Kuori ja kuutio omenat paloiksi. Yhdistä ja sekoita kaikki täytteen raaka-aineet (ei korppujauhoja).
Kaulitse taikina ohueksi ympyrän muotoiseksi jauhotetun leivinpaperin tai kostutetun leivinliinan päällä. Voitele taikina öljyllä ja anna levätä hetki. Laita kädet taikinan alle ja venyttele taikina hyvin ohueksi ja isoksi suorakaiteen malliseksi levyksi. Voit venytellä taikinaa myös pöydän päällä. Taikinan tulee olla läpikuultavan ohut. Voit leikata paksuja reunapaloja pois.
Sulata voi ja voitele taikina voisulalla (säästä osa voisulasta pinnalle).
Ripottele korppujauho voidellun taikinan päälle.
Levitä täyte lyhyemmälle sivulle. Käärii taikina rullalle leivinpaperia tai leivinliinaa apuna käyttäen. Rutista päädyt kiinni.
Nosta rulla pellille leivinpaperin päälle. Voit halutessasi kääntää omenastruudelia sarven tms. muotoseksi (huomioi tarjoiluastia)
Sivele pinta voisulalla.
Paista 200 asteessa 20 – 40 minuuttia. Jäähdytä haaleaksi leivinliinan alla peitettynä.Siivilöi päälle tomusokeria.
Valmista vaniljakastike.