MUROTAIKINAPOHJA: Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri, kardemummajauhe, kaakaojauhe ja hasselpähkinäjauhe. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kananmuna, sitten jauhosekoitus. Jaa seos silikonimuotteihin, vähintään 12 kpl (jokainen palan tulisi painaa noin 30–35 g), painele kevyesti pienten silikonivuokien pohjiin. Huom! Jos voi on ehtinyt lämmetä, laita silikonivuoat hetkeksi jääkaappiin ennen
paistamista. Aseta vuoat valmiiksi syvälle uunipellille. Esipaista noin 10–12 minuuttia kunnes saaneet vähän väriä. Tee sen aikana juustoseos.
JUUSTOSEOS: Madalla uuni 160 asteeseen. Kuumenna kattilassa noin litra vettä. Sulaa suklaa mikrossa. Lämmitä vispikerma mikrossa, sekoita siihen pikakahvijauhe.
Ota kaatonokallinen kulho, sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla: tuorejuusto, ranskankerma ja tomusokeri, lisää kananmunat yksitellen joukkoon. Lisää suklaasula ja loput ainekset tuorejuustoseokseen. Pidä vuoat yhä syvällä uunipellillä. Kaada seos silikonivuokiin, murupohjien päälle. Kaada kuuma vesi suoraan uunipellille. Paista ainakin 20–25 minuuttia kunnes täyte melkein hyytynyt. Laita jäähtymään jääkaappiin mahdollisimman pitkäksi ajaksi
KARAMELLIPÄHKINÄT: Kun uuni on lämmin, paahda hasselpähkinät uunissa noin 10 minuuttia. Huom! Hyödynnä jälkilämpö, joten laita uuni pois päältä muutaman minuutin jälkeen. Laita pähkinät keittiöpyyhkeeseen ja ”hiero” kuoret pois pähkinöistä. Laita cocktailtikku jokaiseen hasselpähkinään. Kuumenna noin puolet sokerista pienessä paistinpannussa, lisää tilkka vettä. Kun sokeri on kultaisen väristä, upota jokainen pähkinä sokeriin, jotta pähkinälle muodostuu pitkä sokerihäntä. Aseta tikku kuivumaan.
SUKLAAVALUMA & VAAHDOTETTU SUKLAAGANACHE: Jaa suklaa tasaisesti kahteen erilliseen kippoon. Kuumenna kerma mikrossa. Valuma: kaada puolet kermasta suklaan päälle. Lisää glukoosi. Anna seistä hetken rauhassa. Ganache: kaada toinen puolisko kermasta suklaan päälle. Lisää voi ja hivenen suolaa. Sekoita kunnes kiiltävä suklaaganache. Laita laakeaan astiaan ja jäähdytä. Myöhemmin: Vatkaa kermaiseksi ja laita pursotuspussiin, jossa tähtitylla.
KOKOAMINEN: Työnnä juustokakkuset varovaisesti ulos silikonivuoista, aseta tarjoiluvadille. Lusikoi suklaavaluma nätisti kakkusten reunoille. Pursota päälle suklaaganache. Viimeistele karamellihasselpähkinöillä.