Kaikkien raaka-aineiden on oltava kylmiä.Kaulintavoin pitää olla noin 20 asteista.
Sekoita kaikki raaka-aineet (lukuun ottamatta kaulintavoita) nopeasti sekaisin tasaiseksi taikinaksi. Älä vaivaa. Nosta taikina jääkaappiin lepäämään sen aikaa, että teet kaulintavoiseoksen valmiiksi.
Sekoita kaulintavoi ja kylmät vehnäjauhot nopeasti koukulla sekaisin (ei saa lämmetä liikaa).Painele rasvaseos litteäksi neliöksi.
Muotoile taikinasta neliö (isompi kuin rasvaneliö). Aseta rasva vinosti keskelle taikinaneliötä. Nosta taikinan kulmat rasvan päälle. Painele taikina kevyesti ohuemmaksi.
Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi (noin 1,5 vahvuiseksi) – taittele kolmeen osaan, puhdista kerrosten välistä jauhot pois. Laita taikina hyvin peitettynä pakastimeen 10 minuutiksi.
Aloita kauliminen uudelleen ja taittele nyt neljään osaan. Laita taikina jääkaappiin 10 minuutiksi.
Kaulitse taikina vielä kerran ja taita kolmeen osaan. Anna levätä jääkaapissa ennen viinereitten muotoilua.
Kauli pitkin, tasaisin vedoin noin 1 1/2 cm:n paksuiseksi suorakaiteeksi. Taita kaulittu levy kolmeen osaan, harjaa kerrosten välistä jauhot pois. Toista kauliminen ja taittaminen 3 - 4 kertaa. Anna taikinan levätä viileässä aina kaulimisten välillä 10 - 15 min peitettynä.Kauli pitkin, tasaisin vedoin noin 1 1/2 cm:n paksuiseksi suorakaiteeksi. Taita kaulittu levy kolmeen osaan, harjaa kerrosten välistä jauhot pois. Toista kauliminen ja taittaminen 3 - 4 kertaa. Anna taikinan levätä viileässä aina kaulimisten välillä 10 - 15 min peitettynä.Valmista vaniljakreemi kaulintakertojen välissä.
Kaulitse taikina ohuehkoksi suorakaiteen malliseksi. Leikkaa levystä neliöitä.
Nosta taikinakulmat keskelle. Ja laita viinerineliöt kapseleihin.
Kohota viinerit. Voit halutessasi voidella viinerit kananmunalla.
Painele keskusta hiukan alaspäin. Laita keskelle keitetty vaniljakreemi.
Paista yli 200 asteisessa uunissa kypsiksi.
Viimeistele viinerit mansikka hillolla, tuoreilla mansikoilla ja tomusokerilla tai suklaalla.