Leivonta-aika 1 tunti 30 minuuttia
Tarjoiluastia Raami tarjoilualusta 47 cm
Valmistettava määrä 20 hlö/1 kakku
Sekoita voiseos ja taputtele leivinpaperin tai muovin päälle ohueksi neliöksi. Valmista kuoritaikina sekoittamalla ja vaivaamalla ainekset. Taittele voiseos kuoritaikinan sisälle niin, että se peittyy kokonaan kuoritaikinan sisälle. Painele kevyesti. Kaulitse taikina ja taittele se kolmeen osaan. Toista tämä vielä kerran.
Laita taikina 15 minuutiksi kylmään tai pakkaseen ja toista kauliminen vielä kerran eli kaulinnan jälkeen taittele taikina kolmeen osaan.
Vie kylmään tai pakkaseen hetkeksi. Tee taikinasta kaksi soikeaa kehystä (huomioi tarjoiluastian koko). Kehyksen leveys vähintään 6 cm. Pistele taikinaan reikiä. Pidä paloja tarvittava aika kylmässä. Voit halutessasi voidella pohjat kananmunalla. Paista
LOHITÄYTE: Valmista täyte ja mausta se haluamallasi tavalla
AVOKADOTÄYTE: Valmista täyte ja mausta se haluamallasi tavalla
KAKUN KOKOAMINEN: Laita pohja tarjoiluastian päälle. Pursota pohjan päälle lohitäyte (koko pohjalle). Laita toinen pohja päälle ja pursota avokadotäyte. Viimeistele kakku koristeilla.