Kolmen juuston pasta
Juuston ystäville ihana elämys. Makuja-kokki Sami Garam pyöräyttää viikon käyntiin pastalla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g täysjyväspagettia
- 100 g raejuustoa
- 50 g sinihomejuustoa
- nippu basilikaa
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g emmentalia
- 4 rkl extra virgin oliiviöljyä
Valmistusohje
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Sekoita rae- ja sinihomejuustot ja puolet tomaateista pastan joukkoon ja mausta silputulla basilikalla. Lusikoi seos uunivuokaan ja ripottele päälle emmentaljuustoa.
Kuorruta uunissa niin, että juusto saa hieman väriä. Koristele annos lopuilla tomaateilla ja basilikanlehdillä ja kiillota pinta oliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä