Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kolmen juuston pasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Juuston ystäville ihana elämys. Makuja-kokki Sami Garam pyöräyttää viikon käyntiin pastalla.

Ainekset

  • 400 g täysjyväspagettia
  • 100 g raejuustoa
  • 50 g sinihomejuustoa
  • nippu basilikaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g emmentalia
  • 4 rkl extra virgin oliiviöljyä

Valmistusohje

Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Sekoita rae- ja sinihomejuustot ja puolet tomaateista pastan joukkoon ja mausta silputulla basilikalla. Lusikoi seos uunivuokaan ja ripottele päälle emmentaljuustoa.

Kuorruta uunissa niin, että juusto saa hieman väriä. Koristele annos lopuilla tomaateilla ja basilikanlehdillä ja kiillota pinta oliiviöljyllä.

Tuoreimmat aiheesta

Juustopasta