Täytettyä broilerinrintaa ja mansikkasalaattia
Julkaistu
Kesäinen mansikkasalaatti istuu hyvin brioilerin seuraksi. Kokeile tätä maistuvaa ja helppotekoista kesäruokaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 120 g salaattijuustoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
Mansikkasalaatti
- vihreää salaattia (kaksi ruukkua)
- 20 lehteä sitruunamelissaa
- 200 g mansikoita
- 2 rkl balsamic-siirappia
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Koverra broilerinrintaan onkalo ja laita se täyteen salaattijuustokuutioita. Sivele liha oliiviöljyllä ja mausta pinnalta suolalla. Grillaa kypsäksi, alkuun kuumemmalla ja sitten hiukan viileämmällä grillillä.
Mansikkasalaatti: Revi salaatinlehtiä ja melissaa kulhoon. Viipaloi mansikat ja nostele salaattien sekaan. Kostuta viinietikkasiirapilla ja oliiviöljyllä juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa