Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytettyä broilerinrintaa ja mansikkasalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäinen mansikkasalaatti istuu hyvin brioilerin seuraksi. Kokeile tätä maistuvaa ja helppotekoista kesäruokaa!

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 120 g salaattijuustoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Mansikkasalaatti

  • vihreää salaattia (kaksi ruukkua)
  • 20 lehteä sitruunamelissaa
  • 200 g mansikoita
  • 2 rkl balsamic-siirappia
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Koverra broilerinrintaan onkalo ja laita se täyteen salaattijuustokuutioita. Sivele liha oliiviöljyllä ja mausta pinnalta suolalla. Grillaa kypsäksi, alkuun kuumemmalla ja sitten hiukan viileämmällä grillillä.

Mansikkasalaatti: Revi salaatinlehtiä ja melissaa kulhoon. Viipaloi mansikat ja nostele salaattien sekaan. Kostuta viinietikkasiirapilla ja oliiviöljyllä juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee