Tagliatellea ja juustokastiketta

Joulun herkkupöydästä tahtoo aina jäädä jäljelle yksittäisiä juustopaloja. Niitä voi valmistaa välipäivien pastakastikkeen.

4 annosta

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl jauhoja
  • 5 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • 1/4 tl raastettu muskottipähkinää
  • 1 dl juustoraastetta
  • kirsikkatomaatteja
  • oliiveja
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää maito vähän kerrallaan. Hauduta viisi minuuttia ja mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen.

3. Kalttaa kirsikkatomaatit. Tarjoa pasta juustokastikkeen, tomaattien ja oliivien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!