Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tagliatellea ja juustokastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Joulun herkkupöydästä tahtoo aina jäädä jäljelle yksittäisiä juustopaloja. Niitä voi valmistaa välipäivien pastakastikkeen.

4 annosta

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl jauhoja
  • 5 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • 1/4 tl raastettu muskottipähkinää
  • 1 dl juustoraastetta
  • kirsikkatomaatteja
  • oliiveja
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää maito vähän kerrallaan. Hauduta viisi minuuttia ja mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen.

3. Kalttaa kirsikkatomaatit. Tarjoa pasta juustokastikkeen, tomaattien ja oliivien kera.

Tuoreimmat aiheesta

Juustopasta