Tagliatellea ja juustokastiketta
Joulun herkkupöydästä tahtoo aina jäädä jäljelle yksittäisiä juustopaloja. Niitä voi valmistaa välipäivien pastakastikkeen.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 2 rkl voita
- 2 rkl jauhoja
- 5 dl maitoa
- ½ tl suolaa
- 1/4 tl jauhettua valkopippuria
- 1/4 tl raastettu muskottipähkinää
- 1 dl juustoraastetta
- kirsikkatomaatteja
- oliiveja
- 4 annosta pastaa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää maito vähän kerrallaan. Hauduta viisi minuuttia ja mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen.
3. Kalttaa kirsikkatomaatit. Tarjoa pasta juustokastikkeen, tomaattien ja oliivien kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku