Pasta Alfredo

Ravintola Alfredo oli kuulu ravintola Roomassa 1960-luvulla, ja tämä pastaresepti on yksi sen klassikoista. Emme suosittele laihduttajille, mutta nautiskelijoille sitäkin enemmän.

4 annosta

  • 150 g saksanpähkinöitä
  • 150 g vastaraastettua parmesaanijuustoa
  • pastaa neljälle
  • 150 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Paahda saksanpähkinöitä 200-asteisessa uunissa noin kolme minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita. Jäähdytä.

2. Murskaa saksanpähkinät tehosekoittimessa tai yleiskoneessa. Lisää sekoittimeen juusto, voi pieninä paloina sekä suola. Anna kaiken sekoittua hyvin. Vispaa kerma ja lisää mukaan.

3. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Tarjoa Alfredo-sekoitus vastakeitetyn, höyryävän kuuman pastan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!