Kuninkaalliset katkarapucrêpesit

Kuninkaallisen hyvää! Ruotsin prinssi Bertilillä oli muutamia suosikkiruokia, ja tämä resepti muistuttaa hänen lempicrêpesejään. Voit myös ripotella niille hieman juustoa ja gratinoida kuumassa uunissa muutaman minuutin kunnes juusto on sulanut.

Neljälle

  • 3 kananmunaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 ¼ dl kermaa
  • noin 2 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 700 g katkarapuja
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1-3 dl hollandaisekastiketta

Valmistusohje

1. Vatkaa taikina, anna sen turvota 10 minuuttia ja paista ohuita crêpesejä.

2. Kuori ja hienonna katkaravut karkeasti, sekoita kastikkeen ja tillin kanssa.

3. Täytä crêpesit, kääri rullalle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!