Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuninkaalliset katkarapucrêpesit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuninkaallisen hyvää! Ruotsin prinssi Bertilillä oli muutamia suosikkiruokia, ja tämä resepti muistuttaa hänen lempicrêpesejään. Voit myös ripotella niille hieman juustoa ja gratinoida kuumassa uunissa muutaman minuutin kunnes juusto on sulanut.

Neljälle

  • 3 kananmunaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 ¼ dl kermaa
  • noin 2 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 700 g katkarapuja
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1-3 dl hollandaisekastiketta

Valmistusohje

1. Vatkaa taikina, anna sen turvota 10 minuuttia ja paista ohuita crêpesejä.

2. Kuori ja hienonna katkaravut karkeasti, sekoita kastikkeen ja tillin kanssa.

3. Täytä crêpesit, kääri rullalle ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut