Sipuli-mätiohukaiset

Juhlava ja täyttävä alkuruoka tai illallinen. Voit myös ostaa valmiita ohukaisia sen sijaan että paistat ne itse, jokaiselle ruokailijalle tarvitaan 4-5 pientä ohukaista.

Neljälle

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl sulatettua margariinia

Täyte

  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1 iso purkki punaista mätiä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina paitsi rasva, anna turvota 10 minuuttia ja lisää margariini.

2. Paista ohukaiset.

3. Sekoita kermaviili ja tilli.

4. Sekoita mäti ja hienonnettu sipuli.

5. Täytä lettupinot täytteellä, koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.