Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sipuli-mätiohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Juhlava ja täyttävä alkuruoka tai illallinen. Voit myös ostaa valmiita ohukaisia sen sijaan että paistat ne itse, jokaiselle ruokailijalle tarvitaan 4-5 pientä ohukaista.

Neljälle

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl sulatettua margariinia

Täyte

  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1 iso purkki punaista mätiä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina paitsi rasva, anna turvota 10 minuuttia ja lisää margariini.

2. Paista ohukaiset.

3. Sekoita kermaviili ja tilli.

4. Sekoita mäti ja hienonnettu sipuli.

5. Täytä lettupinot täytteellä, koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut