Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihatäytteiset pinaattiohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vihannekset ja liha yhdistettynä ohukaisiin – maukasta ruokaa, jonka pitäisi maistua koko perheelle. Pidä vatia lämpimänä uunissa, niin ruoka pysyy lämpimänä tarjoiluun asti.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 6-7 dl maitoa
  • noin 100 g hienonnettua, sulatettua pinaattia

Täyte

  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 250 g savustettua siankylkeä, kuutioina
  • 1 tl murskattua maustepippuria

Tarjoiluun

  • puolukoita

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina, kääntele viimeiseksi mukaan valutettu pinaatti. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

2. Paista sianliha ja sipuli kevyesti ruskistetuiksi. Ripottele päälle maustepippuria.

3. Paista ohuita ohukaisia, taittele ne nelinkerroin ja täytä ne sitä mukaa kuin ne valmistuvat.

4. Tarjoile puolukoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut