Lihatäytteiset pinaattiohukaiset
Julkaistu
Vihannekset ja liha yhdistettynä ohukaisiin – maukasta ruokaa, jonka pitäisi maistua koko perheelle. Pidä vatia lämpimänä uunissa, niin ruoka pysyy lämpimänä tarjoiluun asti.
Neljälle
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 6-7 dl maitoa
- noin 100 g hienonnettua, sulatettua pinaattia
Täyte
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 250 g savustettua siankylkeä, kuutioina
- 1 tl murskattua maustepippuria
Tarjoiluun
- puolukoita
Valmistusohje
1. Vatkaa ohukaistaikina, kääntele viimeiseksi mukaan valutettu pinaatti. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.
2. Paista sianliha ja sipuli kevyesti ruskistetuiksi. Ripottele päälle maustepippuria.
3. Paista ohuita ohukaisia, taittele ne nelinkerroin ja täytä ne sitä mukaa kuin ne valmistuvat.
4. Tarjoile puolukoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa