Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuorrutettu parsakaali

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valkokastikkeella kuorrutettu parsakaali on herkullista kasvisruokaa.

Ainekset

  • 2 parsakaalia
  • 100 g juustoraastetta
  • suolaa
  • 25 g voita
  • 0,5 l valkokastiketta

Valmistusohje

Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi.

Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja valuta kaaleja hetken aikaa.

Voitele uunivuoka ja kumoa parsakaalit sinne.

Kaada päälle paksua valkokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista kuorrutusta 220-asteisessa uunissa noin 15 min, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalilaatikko