Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maissi-parsakaalilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on oikea perjantairuoka. Se valmistuu helposti, ja ehdit kattaa kun se paistuu uunissa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 1 prk maissia, 340 g
  • 250 g parsakaalia
  • 2 pss bearnaisekastiketta
  • 100 g voita
  • 2 dl vettä
  • 1 arkki pakastettua voitaikinaa
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

1. Valuta maissit ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Keitä parsakaalit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, kaada vesi pois. Laita parsakaalit maissin päälle.

2. Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike kasvisten päälle.

3. Suikaloi voitaikina ja asettele ruudukoksi kasvisten ja kastikkeen päälle. Penslaa vatkatulla munalla. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalilaatikko