Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punajuuret hunajakastikkeen ja fetajuuston kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuoreiden punajuurten kanssa maistuu makea hunajakastike. Tarjoa salaatti alkupalana tai lisukkeena.

4 annosta

  • 6 punajuurta
  • 50 g fetajuustoa

Kastike

  • 1½ rkl balsamiviinietikkaa
  • 5 rkl öljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita viinietikkaa ja ruohosipuli. Lisää joukkoon öljy ja hunaja.

2. Huuhtele ja harjaa punajuuret puhtaiksi. Keitä ne pehmeiksi kannen alla ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Purista kuori irti, leikkaa punajuuret lohkoiksi ja marinoi kastikkeessa.

3. Aseta punajuuret tarjoiluvadille. Murenna juusto ja ripottele punajuurten päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Punajuuret