Kuorrutetut vappumunkit
Julkaistu
Helpot munkit syntyvät käden käänteessä valmiista pakastepullataikinasta. Kuorutus ja koristeet kruunaavat munkit.
Ainekset
- 1 pkt pakastepullataikinaa
Paistamiseen
- Kookosrasvaa tai rypsiöljyä
Kuorrutus
- 1 dl appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
- 2 dl tomusokeria
- koristeita oman mielen mukaan
Valmistusohje
Sulata taikina leivinpaperin päällä ja leikkaa haluamaasi muotoon. Paista kuumassa kookosrasvassa tai rypsiöljyssä kauniin ruskeaksi.
Anna jäähtyä. Kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa