Valmista pullataikina.
Taikinalepo n. 10 minuuttia.
Valmista vaniljakreemi.
Jaa taikina 15 – 20 palaan ja pyöritä ne pyöreiksi pulliksi. Anna levätä hetken aikaa.
Kaulitse taikinapalat pitkulaiseksi (suorakaiteen muotoiseksi).
Lisää täytteet; vaniljakreemi ja marmeladi taikinapalojen yläreunaan.
Sulje munkit huolellisesti eli käännät alareunan yläreunan päälle ja nipistelet huolellisesti.
Venytä munkki suorakaiteen muotoiseksi. Pyöritä sormien välissä munkin reunoihin "sorkat".
Laita munkit rypsiöljyllä voidellulle leivinpaperille.
Nostata munkit.
Lämmitä rypsiöljy kattilassa noin 180 asteiseksi. Paista munkit molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
Valuta ylimääräinen rasva pois ja sokeroi munkit