Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uunipannuruudut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nykyään löytyy monenlaisia valmiita kakkuaineksia, joita voi käyttää pohjana muuhun leipomiseen. Tavallisen sokerikakkuaineksen lisäksi välillä voi kokeilla vaikkapa sitruunakakkuaineksia. Vaihteluhan virkistää!

20 ruutuun

  • 1 pkt sokerikakkuaineksia

Kuorrutus

  • 200 g tomusokeria
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 5 rkl vahvaa, kylmää kahvia
  • 3 rkl sulatettua margariinia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • kookoshiutaleita
  • voita + korppujauhoja vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sokerikakkuainekset taikinaksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun pieneen uunipannuun.

2. Paista kakku valmiiksi uunin keskitasolla, n. 10 minuuttia.

3. Sekoita kuorrutuksen ainekset, paitsi kookos, kattilassa. Kuumenna ja sekoita niin että margariini sulaa. Levitä kuorrutus kakulle heti kun se tulee uunista, ripottele päälle kookosta ja leikkaa ruuduiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Ruudut