1. Kuori porkkanat, sellerinvarret, sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuutioi kaikki pieneksi ja kuullota kaikkia vihanneksia voissa isossa padassa, ota sitten pata liedeltä. Kääntele kyljykset vehnäjauhoissa ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla, ruskista ne oliiviöljyssä ja nosta sitten vihannesten päälle pataan.
2. Kalttaa ja kuori tomaatit, lohko ne ja poista siemenet. Silppua persilja karkeasti ja laita tomaattien kanssa pataan. Kaada päälle lihaliemi ja viini, mausta timjamilla, oreganolla ja laakerinlehdellä. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla kannen alla noin 30 minuuttia.
3. Gremolata: Pese sitruuna ja raasta kuori, silppua persilja hienoksi, kuori valkosipulinkynnet ja silppua ne pieneksi. Sekoita keskenään sitruunankuoriraaste, persilja- ja valkosipulisilppu ja ripottele seos lihan päälle ennen tarjoilua.