1. Kuori ja hienonna sipuli. Rapsuta porkkana ja kuori juuriselleri, kuutioi ne pieneksi. Kuori ja hienonna 2 valkosipulinkynttä. Puuteroi vasikanpalat vehnäjauhoilla, ruskista ne sitten voissa muutama viipale kerrallaan.
2. Sulata 75 g voita isossa padassa. Paista siinä sipuli, porkkana, juuriselleri ja hienonnettu valkosipuli. Kaada päälle viini ja anna kiehua kokoon. Lisää liemi, puolen sitruunan mehu, meirami ja tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lihaviipaleet. Anna kiehua hiljaa 1-1 ½ tuntia tai kunnes liha irtoaa luista. Purista mukaan vielä yksi valkosipulinkynsi. Keitä vielä 5 minuuttia.
3. Gremolata: Pese sitruunat ja raasta kuoresta ohut, keltainen osa. Hienonna persilja ja valkosipuli. Sekoita. Ripottele gremolata valmiin osso bucon päälle.