1. Pane pavut likoon yön yli. Seuraavana päivänä kaada liotusvesi pois ja keitä pavut pehmeiksi suolattomassa vedessä. Kuori sipuli ja valkosipuli ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuullota kattilassa sipuli, paprika ja valkosipuli öljyssä pehmeiksi ruskistamatta. Kaada joukkoon viini, tomaattimehu ja kanaliemi, sekoita ja keitä kokoon muutama minuutti. Soseuta kastike sileäksi tehosekoittimessa tms. ja siivilöi takaisin kattilaan. Raaputa kastike kauhalla siivilän läpi siten, että vain paprikan kuoret jäävät siivilään. Keitä kokoon puoleen alkumäärästä.
2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Puhdista kyljysrivipaloista rasva ja jänteet, mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista paloja öljyssä kuumalla pannulla, niin että ne saavat kauniin värin. Jälkipaista uunissa noin 10-15 minuuttia. Ota kyljysrivipalat uunista ja kääri voipaperiin ainakin 10 minuutiksi tasaantumaan ennen kyljysten erottelemista.
3. Vuohenjuustokreemi: Leikkaa vuohenjuustosta reunat pois. Murenna juusto tehosekoittimeen tms., kaada maito ja hunaja joukkoon ja miksaa sileäksi kreemiksi, mausta hiukan suolalla ja pippurilla.
4. Keitä litra vettä ja 1 rkl suolaa. Poista vihreistä pavuista kovat kannat ja katkaise palot kahtia. Ryöppää niitä minuutti kiehuvassa vedessä, kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa chorizo-makkarat viipaleiksi ja paista ne oliiviöljyssä. Kaada makkarat ja paistoöljy kokoonkeitettyyn kastikkeeseen, lisää keitetyt valkopavut ja vihreät pavut ja kiehauta muhennos, suolaa ja pippuroi.