1. Pavut: Huuhtele, puhdista ja pane pavut likoon yön yli. Keitä papuja vedessä, jota pitää olla 5 cm niiden yli ja kuori aluksi muodostuva vaahto tarkoin pois. Paahda paprikajauhetta, oreganoa, juustokuminaa ja kajennepippuria kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä, varo polttamasta. Hienonna sipuli ja kuori valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua ja mukaan puristettua valkosipulia sekä chiliä öljyssä toisella paistinpannulla, kunnes ne pehmenevät, mutta eivät ruskistu. Sekoita papujen joukkoon paahdettu mausteseos sekä sipuli-chiliseos. Keitä kannella peitettynä 1 ½ - 2 tuntia, kunnes pavut ovat kypsiä. Pidä huoli, että pavut ovat koko ajan liemen peitossa, lisää vettä tarvittaessa.
2. Pane broilerin koipireisipalat kattilaan suolan, pippureiden ja laakerinlehden kanssa ja peitä vedellä. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa noin 30 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sekoita yhteen hunaja, chili, sinappijauhe ja seesaminsiemenet. Nosta kanapalat keitinliemestä ja grillaa niitä 10 minuuttia uunissa. Voitele ne kuorrutuksella, kun 5 minuuttia grillausaikaa on jäljellä.
3. Perkaa paprikat ja vihreät pavut. Suikaloi paprikat. Paista vihannekset nopeasti öljyssä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Nosta mustia papuja lämpimille syville lautasille, jaa pasta ja vihannekset papujen päälle ja nosta broilerin "isonuija" ylimmäksi. Koristele lehtipersiljalla.