Lehtipihvipiilot
Lehtipihveistä tulee mehukkaita ja hyvinmaustettuja valkosipulijuusto- ja paprikatäytteellä. Kääröt syödään lämpiminä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 6 lehtipihviä
- 250 g valkosipulituorejuustoa
- vähän kermaa
- 1 paprika silputtuna
- 1 dl persiljasilppua
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa tuorejuustoa voimakkaasti, mielellään sähkövatkaimella, ohenna vähän kermalla, niin että saat kermamaisen rakenteen. Sekoita joukkoon paprika- ja persiljasilput.
2. Mausta pihvit, paista ne molemmilta puolilta. Jaa täyte pihveille, kääri rullalle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku