Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lehtipihvipiilot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lehtipihveistä tulee mehukkaita ja hyvinmaustettuja valkosipulijuusto- ja paprikatäytteellä. Kääröt syödään lämpiminä.

Kuudelle

  • 6 lehtipihviä
  • 250 g valkosipulituorejuustoa
  • vähän kermaa
  • 1 paprika silputtuna
  • 1 dl persiljasilppua
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa tuorejuustoa voimakkaasti, mielellään sähkövatkaimella, ohenna vähän kermalla, niin että saat kermamaisen rakenteen. Sekoita joukkoon paprika- ja persiljasilput.

2. Mausta pihvit, paista ne molemmilta puolilta. Jaa täyte pihveille, kääri rullalle ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi