Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tee uusi sovellus tavallisesta lehtipihvistä! Tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja maukas syödä. Maukkaan ja kermaisen täytteen ansiosta et tarvitse kastiketta lisäksi.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä à 120 g
  • 1 dl suolakurkkua
  • 1 rkl ranskalaista sinappia
  • 2 munankeltuaista
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 6 cm piparjuurta
  • 600 g pakastettuja lohkoperunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista lohkoperunoita 20 minuuttia.

2. Kuori piparjuuri ja raasta se, tarvitset 2 rkl. Hienonna suolakurkku ja persilja. Sekoita piparjuuri, persilja, suolakurkut, sinappi ja munankeltuaiset.

3. Levitä seos pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin, paista vajaa minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi