Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

Tee uusi sovellus tavallisesta lehtipihvistä! Tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja maukas syödä. Maukkaan ja kermaisen täytteen ansiosta et tarvitse kastiketta lisäksi.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä à 120 g
  • 1 dl suolakurkkua
  • 1 rkl ranskalaista sinappia
  • 2 munankeltuaista
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 6 cm piparjuurta
  • 600 g pakastettuja lohkoperunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista lohkoperunoita 20 minuuttia.

2. Kuori piparjuuri ja raasta se, tarvitset 2 rkl. Hienonna suolakurkku ja persilja. Sekoita piparjuuri, persilja, suolakurkut, sinappi ja munankeltuaiset.

3. Levitä seos pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin, paista vajaa minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.