Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattu paahtopaisti sipulin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hitaasti paistunut punasipuli on juuri oikea lisäke paistetuille pihveille. Tässä käytetään grillipannulla paistettua paahtopaistia.

Neljälle

  • 8 viipaletta paahtopaistia
  • 4 punasipulia siivuina
  • 1 tl sokeria
  • pippuria myllystä
  • suolaa
  • voita

Valmistusohje

1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää.

2. Grillaa tai paista lihaviipaleet nopeasti pannulla, jauha vähän pippuria päälle ja tarjoile sipulin ja mahdollisesti puolukoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti