Grillattu paahtopaisti sipulin kera

Hitaasti paistunut punasipuli on juuri oikea lisäke paistetuille pihveille. Tässä käytetään grillipannulla paistettua paahtopaistia.

Neljälle

  • 8 viipaletta paahtopaistia
  • 4 punasipulia siivuina
  • 1 tl sokeria
  • pippuria myllystä
  • suolaa
  • voita

Valmistusohje

1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää.

2. Grillaa tai paista lihaviipaleet nopeasti pannulla, jauha vähän pippuria päälle ja tarjoile sipulin ja mahdollisesti puolukoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!