Grillattu paahtopaisti sipulin kera
Hitaasti paistunut punasipuli on juuri oikea lisäke paistetuille pihveille. Tässä käytetään grillipannulla paistettua paahtopaistia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 viipaletta paahtopaistia
- 4 punasipulia siivuina
- 1 tl sokeria
- pippuria myllystä
- suolaa
- voita
Valmistusohje
1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää.
2. Grillaa tai paista lihaviipaleet nopeasti pannulla, jauha vähän pippuria päälle ja tarjoile sipulin ja mahdollisesti puolukoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku