Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustotäytteiset lehtipihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä eivät ole aivan lehden- tai paperinohuita, mutta lehtipihvit ovat silti ohuita – ne kuivuvat helposti jos niitä paistaa liian pitkään. Tuorejuustotäytteellä niistä tulee mehukkaampia.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä
  • paprikajauhetta
  • 1 rasia tuorejuustoa valkosipulilla
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 rkl viherpippuria
  • 1 paprika, hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista ne kypsiksi, jokunen minuutti molemmin puolin.

2. Sekoita juusto ja viinietikka sekä puolet kermasta. Levitä täyte lämpimille pihveille ja taita ne kaksinkerroin. Laita vadille.

3. Freesaa paprikaa ja viherpippureita pannulla. Kaada päälle loput kermasta, lusikoi kastike pihveille.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi