Juustotäytteiset lehtipihvit
Nämä eivät ole aivan lehden- tai paperinohuita, mutta lehtipihvit ovat silti ohuita – ne kuivuvat helposti jos niitä paistaa liian pitkään. Tuorejuustotäytteellä niistä tulee mehukkaampia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 lehtipihviä
- paprikajauhetta
- 1 rasia tuorejuustoa valkosipulilla
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 dl kermaa
- 1 rkl viherpippuria
- 1 paprika, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista ne kypsiksi, jokunen minuutti molemmin puolin.
2. Sekoita juusto ja viinietikka sekä puolet kermasta. Levitä täyte lämpimille pihveille ja taita ne kaksinkerroin. Laita vadille.
3. Freesaa paprikaa ja viherpippureita pannulla. Kaada päälle loput kermasta, lusikoi kastike pihveille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka