1. Taikina: Työstä jauhot ja voi sormin muruiseksi massaksi. Lisää vesi ja työstä taikinaksi. Anna levätä kylmässä kun valmistat täytteen.
2. Muhennos: Paloittele lihat 2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita jauhot, suola ja pippuri. Kääntele liha- ja munuaispalat jauhoseoksessa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, paista voissa. Lisää lämpöä, lisää liha-munuaisseos ja ruskista. Lisää herkkusienet ja anna niidenkin ruskistua. Lisää liemi ja olut vähän kerrallaan. Lisää laakerinlehti, timjami, worcestershirekastike ja tomaattipyree, sekoita. Anna porista kannen alla n. 1 ½ tuntia. Sekoittele välillä. Kaada muhennos voideltuun, reunalliseen uunivuokaan, n. 1 ½ l.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kaulitse taikina 5 cm suuremmaksi kuin piirasvuoka. Leikkaa taikinasuikale, joka on yhtä pitkä ja leveä kuin vuoan reuna. Kostuta vuoan reuna ennen kuin laitat suikaleen sen ympärille. Penslaa sitten taikinareuna ennen kuin laitat taikinakannen koko vuoan päälle. Painele taikina kiinni ja putsaa reuna. Koristele piiras paloilla, jotka jäävät yli. Penslaa taikinakuori maidolla ja tee muutama ilmareikä. Paista uunissa n. 40 minuuttia.