Valmistusohje:
- Valmista ensin jalopeñoketsuppi. Laita kaikki raaka-aineet kulhoon ja sekoita
huolellisesti sauvasekoittimella kiiltäväksi ketsupiksi. Tarkista maku ja jätä
maustumaan.
Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä pasta
suolalla maustetussa vedessä.
Ruskista kanan fileesuikaleet paistinpannulla rypsiöljyssä ja mausta tacomausteseoksella
Sekoita kulhossa maito, kanamunat,
salsakastike ja suola.
Yhdistä valutettu pasta, kanan fileesuikaleet ja 2 dl cheddarjuustoraastetta yhdessä
isossa uunivuoassa. Kaada päälle salsakastikkeella maustettu munamaito ja
sekoita.
Sekoita loppu cheddarjuustoraaste ja nachomuru keskenään ja ripottele seos ”makaronilaatikon” pinnalle.
Paista makaronilaatikkoa uunin alaosassa 175 asteessa 50 minuuttia. Voit myös paistaa makaronilaatikon kypsäksi air fryerissa- Koristele valmis makaronilaatikko tuoreella korianterilla ja limelohkoilla.