1. Päivä 1: Paloittele liha 2x2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Ruskista ne erissä öljyssä paistinpannussa, laita lihat suureen pataan. Kuori ja viipaloi sipuli, paista pehmeäksi öljyssä ja lisää pataan. Kuori ja viipaloi valkosipuli, lisää pataan. Kaada mukaan liemi, viini ja tomaattimurska, lisää tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen kannen alla n. 2 tuntia.
2. Kuori ja paloittele porkkanat. Anna porkkanoiden kiehua padan mukana viimeinen puoli tuntia. Jäähdytä pata ja säilytä kylmässä seuraavaan päivään.
3. Päivä 2: Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Laita samalla pata lämpenemään miedolla lämmöllä. Viipaloi ja ruskista herkkusienet. Puhdista ja viipaloi paprika. Juuri ennen tarjoilua, lisää sienet ja paprika pataan. Padan tulee kiehua kunnolla hetki ennen tarjoilua. Kaada pata tarjoilukulhoon ja leikkaa päälle persiljaa.