1. Laita liha syvään astiaan. Sekoita marinadi ja kaada se astiaan niin että liha peittyy, lisää tarvittaessa olutta niin että liha peittyy. Peitä astia ja laita jääkaappiin 1 vuorokaudeksi. Kääntele lihaa muutamaan kertaan.
2. Nosta liha astiasta ja kuivaa pyyhkeellä. Mausta suolalla ja pippurilla, ruskista hyvin joka puolelta voissa pannulla. Laita liha pataan.
3. Siivilöi marinadi. Kaada pataan vähän kerrallaan lientä ja marinadia, säästä se, jota et tarvitse kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi.
4. Alenna lämpöä ja anna lihan hautua hiljalleen noin 1 ½ tuntia. Ruskista myös vihannekset ennen kuin lisäät ne pataan hauduttamisen loppua kohti. Nosta liha padasta, siivilöi liemi ja kuori pois rasva.
5. Paista margariini ja jauhot kastikkeeseen, lisää lientä ja kermaa. Mausta, lisää mielellään nokare hyytelöä kastikkeeseen. Tarjoile lisukkeiden kera.