Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linguinea valkosipulilla ja chilillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä tulinen pastaruoka on saanut inspiraationsa sisilialaisesta keittiöstä.

Neljälle

  • 400 g linguinepastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 sardellia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 punainen chili, mieto
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • pecorinojuustoa

Valmistusohje

1. Keitä pasta al dente reilusti suolatussa vedessä. Hienonna sardellit, valkosipuli, persilja ja chili.

2. Kaada tilkka öljyä teflonpannuun ja paista sardellit ja valkosipuli hitaasti. Lisää persilja ja chili, sekoittele.

3. Sekoita vastakeitetty pasta pannuun, lisää sitruunankuori ja raastettua pecorinojuustoa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta