Linguinea valkosipulilla ja chilillä
Julkaistu
Tämä tulinen pastaruoka on saanut inspiraationsa sisilialaisesta keittiöstä.
Neljälle
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 sardellia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta al dente reilusti suolatussa vedessä. Hienonna sardellit, valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kaada tilkka öljyä teflonpannuun ja paista sardellit ja valkosipuli hitaasti. Lisää persilja ja chili, sekoittele.
3. Sekoita vastakeitetty pasta pannuun, lisää sitruunankuori ja raastettua pecorinojuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka