Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tagliatellea vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile kasvispastaa alkuruokana. Silloin voit tarjoilla pääruokana kalaa, lintua tai lihaa.

Neljälle

  • 4 annosta tagliatellepastaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 punaista chiliä, hienonnettuina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 hyppysellinen tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.

2. Kuori ja paloittele porkkana tangoiksi, paloittele kesäkurpitsat samoin. Paista porkkanaa öljyssä 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa viimeiseksi minuutiksi. Lisää chili ja purista mukaan valkosipuli.

3. Sekoita pasta ja vihannekset. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle korianteria. Tarjoile parmesaanin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta