Tagliatellea vihannesten kera
Julkaistu
Tarjoile kasvispastaa alkuruokana. Silloin voit tarjoilla pääruokana kalaa, lintua tai lihaa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta tagliatellepastaa
- 2 porkkanaa
- 1 kesäkurpitsa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 punaista chiliä, hienonnettuina
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 hyppysellinen tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.
2. Kuori ja paloittele porkkana tangoiksi, paloittele kesäkurpitsat samoin. Paista porkkanaa öljyssä 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa viimeiseksi minuutiksi. Lisää chili ja purista mukaan valkosipuli.
3. Sekoita pasta ja vihannekset. Mausta suolalla ja pippurilla, ripottele päälle korianteria. Tarjoile parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku