Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera

Tämä on helppo pastaruoka. Ainoa aikaa vievä asia on katkarapujen kuoriminen, mutta se on vaivan arvoista.

Neljälle

  • 1 kg katkarapuja, kuorellisia
  • 400 g linguinepastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 punainen chili, mieto
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • raastettua pecorinojuustoa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut, suikaloi kesäkurpitsa. Keitä pasta al dente runsaasti suolatussa vedessä. Hienonna valkosipuli, persilja ja chili.

2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää persilja ja chili samalla sekoittaen.

3. Ota pannu liedeltä ja lisää katkaravut, sekoita. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!