Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppo pastaruoka. Ainoa aikaa vievä asia on katkarapujen kuoriminen, mutta se on vaivan arvoista.

Neljälle

  • 1 kg katkarapuja, kuorellisia
  • 400 g linguinepastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 punainen chili, mieto
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • raastettua pecorinojuustoa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut, suikaloi kesäkurpitsa. Keitä pasta al dente runsaasti suolatussa vedessä. Hienonna valkosipuli, persilja ja chili.

2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää persilja ja chili samalla sekoittaen.

3. Ota pannu liedeltä ja lisää katkaravut, sekoita. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta