Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera
Tämä on helppo pastaruoka. Ainoa aikaa vievä asia on katkarapujen kuoriminen, mutta se on vaivan arvoista.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 1 kg katkarapuja, kuorellisia
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- raastettua pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut, suikaloi kesäkurpitsa. Keitä pasta al dente runsaasti suolatussa vedessä. Hienonna valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää persilja ja chili samalla sekoittaen.
3. Ota pannu liedeltä ja lisää katkaravut, sekoita. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka