Pastaa, vihanneksia ja parmesaania
Tämä on superherkullinen vegetaarinen pikapäivällinen. Siis etenkin, jos pidät valkosipulista...
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta pastaa
- 12 kirsikkatomaattia
- 1 punasipuli, hienonnettu
- 2-3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 1 rkl oliiviöljyä
- ½ dl tomaattimehua
- 1 dl mustia oliiveja
- suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
- raastettua parmesaania
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista tomaattia, sipuleita ja basilikaa öljyssä. Lisää mehu ja anna porista sillä aikaa, kun keität pastan. Mausta suolalla ja pipurilla.
2. Valuta pasta. Sekoita pasta, tomaattiseos ja oliivit.
3. Ripottele päälle parmesaania ja tuoretta basilikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku