Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa, vihanneksia ja parmesaania

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on superherkullinen vegetaarinen pikapäivällinen. Siis etenkin, jos pidät valkosipulista...

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 1 punasipuli, hienonnettu
  • 2-3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl tomaattimehua
  • 1 dl mustia oliiveja
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • raastettua parmesaania
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista tomaattia, sipuleita ja basilikaa öljyssä. Lisää mehu ja anna porista sillä aikaa, kun keität pastan. Mausta suolalla ja pipurilla.

2. Valuta pasta. Sekoita pasta, tomaattiseos ja oliivit.

3. Ripottele päälle parmesaania ja tuoretta basilikaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta