Pastaa, vihanneksia ja parmesaania

Tämä on superherkullinen vegetaarinen pikapäivällinen. Siis etenkin, jos pidät valkosipulista...

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 1 punasipuli, hienonnettu
  • 2-3 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl tomaattimehua
  • 1 dl mustia oliiveja
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • raastettua parmesaania
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista tomaattia, sipuleita ja basilikaa öljyssä. Lisää mehu ja anna porista sillä aikaa, kun keität pastan. Mausta suolalla ja pipurilla.

2. Valuta pasta. Sekoita pasta, tomaattiseos ja oliivit.

3. Ripottele päälle parmesaania ja tuoretta basilikaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!