Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastasalaatti peston ja mozzarellan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pastasalaatti on hyvää ja helppoa lounasta tai päivällistä, ja sopii mainiosti seisovaan pöytään. Helpoiten pääset jos ostat peston valmiina, ja sekoitat salaatin vihanneksista, juustosta ja yrteistä.

Neljälle

  • 4 annosta pennepastaa
  • 1 dl valmista pestoa
  • hieman oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 2 tomaattia
  • 2 mozzarellajuustoa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • välimerensuolaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Sekoita pasta ja pesto. Lisää hieman oliiviöljyä ja sekoita.

2. Hienonna basilika, säästä muutama kokonainen lehti koristeluun. Suikaloi punasipuli, kuutioi mozzarella ja tomaatit.

3. Kääntele sipuli ja tomaatti pastaan mozzarellan ja hienonnetun basilikan kera. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Koristele basilikanlehdillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti