Pastasalaatti peston ja mozzarellan kera
Pastasalaatti on hyvää ja helppoa lounasta tai päivällistä, ja sopii mainiosti seisovaan pöytään. Helpoiten pääset jos ostat peston valmiina, ja sekoitat salaatin vihanneksista, juustosta ja yrteistä.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta pennepastaa
- 1 dl valmista pestoa
- hieman oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 2 mozzarellajuustoa
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- mustapippuria
- välimerensuolaa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Sekoita pasta ja pesto. Lisää hieman oliiviöljyä ja sekoita.
2. Hienonna basilika, säästä muutama kokonainen lehti koristeluun. Suikaloi punasipuli, kuutioi mozzarella ja tomaatit.
3. Kääntele sipuli ja tomaatti pastaan mozzarellan ja hienonnetun basilikan kera. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Koristele basilikanlehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti