Spagettia tuoreiden tomaattien ja basilikan kera
Julkaistu
Tämä on italialainen klassikko.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta spagettia
- 8 kypsää luumutomaattia
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuutioi tomaatit karkeasti. Poimi basilikanlehdet varsista ja hienonna ne karkeasti. Paista tomaatteja oliiviöljyssä suuressa paistinpannussa, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kääntele pasta ja basilika paistinpannuun, sekoita hyvin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti