Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Spagettia tuoreiden tomaattien ja basilikan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on italialainen klassikko.

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 8 kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kuutioi tomaatit karkeasti. Poimi basilikanlehdet varsista ja hienonna ne karkeasti. Paista tomaatteja oliiviöljyssä suuressa paistinpannussa, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kääntele pasta ja basilika paistinpannuun, sekoita hyvin.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta