Spagettia tuoreiden tomaattien ja basilikan kera

Tämä on italialainen klassikko.

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 8 kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kuutioi tomaatit karkeasti. Poimi basilikanlehdet varsista ja hienonna ne karkeasti. Paista tomaatteja oliiviöljyssä suuressa paistinpannussa, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kääntele pasta ja basilika paistinpannuun, sekoita hyvin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!