Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linnan tähdet: Marokkolainen lihapata ja haudutettuja linssejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 600 g naudanpaistia suikaleina
  • 300 g vihreitä linssejä
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 kesäkurpitsa suikaleina (ei pehmeää sisusta)
  • 1 tl kuminaa
  • 1 tl currya
  • ½ tl kuivattua inkivääriä
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna laakea kasari ja lisää öljy. Ruskista naudanpaisti suikaleet ja lisää sipulit.

2. Kun sipulit ovat saaneet hieman väriä niin lisää mausteet.

3. Kuullota vielä hetki (n. 3 min.) ja lisää sen jälkeen vettä niin, että tuotteet peittyvät.

4. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes neste on haihtunut lähes kokonaan ja lisää uusi vesi kasariin.

5. Lisää hyvin huuhdellut linssit ja keitä kypsäksi.

6. Lisää lopuksi kesäkurpitsat ja mausta.

7. Tarjoile naan-leivän kanssa.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapata