Hodarit:
- Kuumenna öljy ja voi pannulla. Jos parsat ovat paksuja, voit leikata ne pituussuunnassa halki. Paista parsoja, kunnes kypsiä ja paahtuneita mutta napakoita. Purista lopuksi päälle limenmehua ja mausta ripauksella suolaa.
- Pyyhkäise pannu ja lämmitä hodarisämpylät.
- Halkaise hodarisämpylät ja lusikoi väliin miso-chilimajoneesia. Lisää pikkelöidyt vihannekset, seesamipunakaali, parsat, tuore korianteri ja hienonnettu chili. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Seesamikaali:
- Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.
Pikkelöidyt vihannekset:
- Kiehauta ensin pikkeliliemi ja jäähdytä.
- Leikkaa kukkakaali ja kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi ja nauhoiksi. Kaada pikkeliliemi vihannesten päälle ja anna marinoitua puolesta tunnista seuraavaan päivään.