Olethan pitänyt kuhaa vähintään vuorokauden pakastettuna? Hyvä!
Leikkaa kuhasta nahka ja ruodot pois. Sekoita suola, sokeri ja jauhettu fenkolinsiemen keskenään. Suolaa kuha palat runsaalla fenkolisuolaseoksella ja anna maustua jääkaapissa 1 tunti. Purista sitruunan mehu kulhoon ja sekoita siihen omenamehu joukkoon.
Siivuta fenkoli ohuiksi siivuiksi ja laita kylmään veteen ja jääkaappiin.
Pyyhi kuhapaloista fenkolisuola pois ja leikkaa siivuiksi. Laita kuha palat omenamehu-sitruunanmehu seokseen ja anna kypsyä vielä 15 minuuttia.
Ota palat pois liemestä ja mausta kevyesti oliiviöljyllä ja suolalla.
Ota fenkolisiivut pois vedestä ja mausta kevyesti oliiviöljyllä ja suolalla. Tarjoile kuhan kanssa.