Lämmitä uuni 220 asteeseen. Kuori ja pilko myskikurpitsa. Puolita chili ja laita uuniin paahtumaan n. 40 min tai kunnes kurpitsa on kypsää.
Leikkaa kurpitsapalasta kolmion muotoista palaa ja laita varrastikkuun. Sekoita marinadin ainekset. Valele vartaita marinadilla ja grillaa tai kypsennä uunissa kypsäksi, n. 20 min.
Kuullota kattilassa shalottisipulia ja lisää mukaan pilkottua inkivääriä sekä galangalia. Lisää 2 dl valkoviiniä ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää puhdistetut sinisimpukat ja anna kypsyä kannen alla n. 10 min. Siivilöi liemi talteen. Irrota simpukoista lihat ja mausta suolalla, yrteillä ja fingerlimellä.
Kaavi paahdettu kurpitsa lusikalla blenderiin. Lisää paahdettu chili, sekä kanalientä ja aja sileäksi. Ohenna muutamalla desillä simpukkalientä ja mausta suolalla sekä seesamiöljyllä.
Annostele kulhon pohjalle simpukkasalaattia. Kaada keitto joukkoon ja koristele kurpitsa vartaalla sekä yrteillä.