Lohikyljykset hollandaisekastikkeessa
Ohuita lohiviipaleita, pussillinen valmiskastiketta ja parsakaalia - näistä aineksista syntyy nopea ja maistuva ateria. Lisukkeeksi sopivat keitetyt perunat, jotka voit puristaa perunalumeksi.
4 annosta
- 4 ohutta lohiviipaletta, à 150 g
- 200 g parsakaalia
Kastike
- 1 pussi hollandaisekastiketta
- 50 g voita
- 1 dl maitoa
- 2 rkl tilliä
- 2 rkl persiljaa
- 2 rkl ruohosipulia
- suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
- perunalunta
Valmistusohje
1. Kuori ja keitä perunat. Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna yrtit ja sekoita kastikkeeseen. Keitä parsakaali pehmeäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.
2. Paista lohiviipaleita hetki kuumalla pannulla. Purista perunat perunapusertimella. Tarjoa hollandaisekastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi