Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohikyljykset hollandaisekastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ohuita lohiviipaleita, pussillinen valmiskastiketta ja parsakaalia - näistä aineksista syntyy nopea ja maistuva ateria. Lisukkeeksi sopivat keitetyt perunat, jotka voit puristaa perunalumeksi.

4 annosta

  • 4 ohutta lohiviipaletta, à 150 g
  • 200 g parsakaalia

Kastike

  • 1 pussi hollandaisekastiketta
  • 50 g voita
  • 1 dl maitoa
  • 2 rkl tilliä
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 rkl ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • perunalunta

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä perunat. Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna yrtit ja sekoita kastikkeeseen. Keitä parsakaali pehmeäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

2. Paista lohiviipaleita hetki kuumalla pannulla. Purista perunat perunapusertimella. Tarjoa hollandaisekastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset