Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Farfallea savulohen ja sitruunakastikkeen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Koristele eksoottinen lohipasta ruohosipulilla ja persiljalla.

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 200 g savulohta
  • 500 g farfallepastaa
  • 150 g ricottajuustoa
  • 6 rkl Limmi-sitruunamehua
  • 1 dl ruokakermaa
  • vajaa kourallinen persiljaa
  • pieni puntti ruohosipulia
  • 20 g voita
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Sekoita pehmennyt voi, ricottajuusto ja kerma sekä sitruunamehu tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä kypsäksi.

Pastan kiehuessa, leikkaa lohi siivuiksi sekä silppua ruohosipuli ja persilja. Valuta pasta ja käytä pieni osa keitinvedestä ohentamaan kastiketta.

Lisää kastike pastan sekaan ja koristele lohisuikaleilla, ruohosipulilla ja persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta