Farfallea savulohen ja sitruunakastikkeen kera

Koristele eksoottinen lohipasta ruohosipulilla ja persiljalla.

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 200 g savulohta
  • 500 g farfallepastaa
  • 150 g ricottajuustoa
  • 6 rkl Limmi-sitruunamehua
  • 1 dl ruokakermaa
  • vajaa kourallinen persiljaa
  • pieni puntti ruohosipulia
  • 20 g voita
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Sekoita pehmennyt voi, ricottajuusto ja kerma sekä sitruunamehu tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä kypsäksi.

Pastan kiehuessa, leikkaa lohi siivuiksi sekä silppua ruohosipuli ja persilja. Valuta pasta ja käytä pieni osa keitinvedestä ohentamaan kastiketta.

Lisää kastike pastan sekaan ja koristele lohisuikaleilla, ruohosipulilla ja persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!