Farfallea savulohen ja sitruunakastikkeen kera
Koristele eksoottinen lohipasta ruohosipulilla ja persiljalla.
Ainesosat
- 4 annosta
- 200 g savulohta
- 500 g farfallepastaa
- 150 g ricottajuustoa
- 6 rkl Limmi-sitruunamehua
- 1 dl ruokakermaa
- vajaa kourallinen persiljaa
- pieni puntti ruohosipulia
- 20 g voita
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita pehmennyt voi, ricottajuusto ja kerma sekä sitruunamehu tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä kypsäksi.
Pastan kiehuessa, leikkaa lohi siivuiksi sekä silppua ruohosipuli ja persilja. Valuta pasta ja käytä pieni osa keitinvedestä ohentamaan kastiketta.
Lisää kastike pastan sekaan ja koristele lohisuikaleilla, ruohosipulilla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"