Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohi tillikermassa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lohi ja yrttikastike, kaikki tehtynä uunissa yhdessä vuoassa, Käytännöllistä ja hyvää.

Viidelle

  • 5 lohikyljystä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta lohi suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Laita uunivuokaan, peitä foliolla. Paista uunin keskitasolla 5-10 minuuttia.

2. Ota folio pois. Sekoita kerma ja yrttisilppu ja kaada kalojen päälle. Paista kypsäksi uunissa. Koristele sitruunaviipaleilla ja tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset