Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa

Tarjoile halutessasi myös harvinaista herkkua, maukkaita eviä, joita voi kysyä kaupasta.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • halutessasi, loheneviä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 isoa tomaattia
  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia, noin 375 g
  • 2 rkl kermaa
  • hieman raastettua muskottipähkinää
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa, lisää kerma ja mausta muskotilla.

2. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.

3. Mausta lohi ja mahdolliset evät. Grillaa tai paista kala ja evät kypsiksi. Laita ne lautasille, koristele tillillä ja sitruunalla.

4. Täytä tomaatinpuolikkaat pinaatilla, laita lautasille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!