Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile halutessasi myös harvinaista herkkua, maukkaita eviä, joita voi kysyä kaupasta.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • halutessasi, loheneviä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 isoa tomaattia
  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia, noin 375 g
  • 2 rkl kermaa
  • hieman raastettua muskottipähkinää
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa, lisää kerma ja mausta muskotilla.

2. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.

3. Mausta lohi ja mahdolliset evät. Grillaa tai paista kala ja evät kypsiksi. Laita ne lautasille, koristele tillillä ja sitruunalla.

4. Täytä tomaatinpuolikkaat pinaatilla, laita lautasille.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset