Lohilounas

Kaunista, terveellistä ja hyvää.

Yhdelle

  • noin 100 g pakastettua lehtipinaattia
  • hieman raastettua muskottia
  • 2 viipaletta kylmäsavulohta
  • 1 kananmuna
  • cayennepippuria
  • tilliä

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti ja mausta muskotilla. Paista muna, puuteroi kevyesti cayennella.

2. Laita pinaatti lautaselle, sen päälle lohta sekä paistettu muna. Koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.