Mango-pinaattipaistos
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g pinaattia
- 2 salottisipulia
- 1 iso mango
- 50 g voita
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
Jos pinaatissa on paksu lehtiruoti, poista se. Pese pinaatti huolellisesti ja valuta hyvin. Kuori ja kuutioi mango pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuullota sipuli ja pinaatti runsaassa voissa. Kun pinaatti on menettänyt ryhtinsä, lisää mango. Mausta paistos suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku