Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettua lohitartaria salaattipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paahdettu lohitartar salaattipedillä on maistuva ruoka, joka sopii jokaiseen hetkeen. Kruunaa annos mielesi mukaisella salaatinkastikkeella.

Ainekset

  • 200 g merilohta
  • 80 g kylmäsavulohta
  • 1 punasipuli
  • 1/2 pnt tilliä
  • 10 pientä kaprista
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Leikkaa lohet, punasipuli sekä kaprikset pienen pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne kulhossa keskenään. Lisää joukkoon hienonnettu tilli, ranskankerma, muna sekä mausteet ja sekoita tartar hyvin.

Kuumenna paistinpannu, lisää loraus kirkastettua voita, lusikoi täytettä metallimuottien sisään ja paista muotin avulla pohja sekä pinta kauniin vaalen ruskeaksi. Tartar saa jäädä keskeltä hieman raa´aksi.

Tuoreimmat aiheesta

Lohisalaatti