Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kauppahallin lohituutit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokonainen pieni lounas.

Neljälle

  • 150 g kylmäsavulohta

Täyte

  • 200 g lämminsavulohta
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • 1 ½ dl hienonnettua tilliä
  • 2 liivatelehteä
  • tilliä ja sitruunankuorta koristeluun

Valmistusohje

1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.

2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.

3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat