Kauppahallin lohituutit
Kokonainen pieni lounas.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 150 g kylmäsavulohta
Täyte
- 200 g lämminsavulohta
- 2 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- hieman puristettua sitruunamehua
- 1 ½ dl hienonnettua tilliä
- 2 liivatelehteä
- tilliä ja sitruunankuorta koristeluun
Valmistusohje
1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.
2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.
3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka