Savukalasalaatti
Julkaistu
Savukalan makuinen salaatti ei petä koskaan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 300 g savustettua kalaa perattuna
- 4 tomaattia
- ruohosipulia
- salaattia
- rouhittua mustapippuria
Kastike
- 3 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
Paloittele kala ja viipaloi tomaatit.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
Lado tarjoiluvadille salaattipedin päälle kerroksittain kalapaloja, tomaattiviipaleita ja hienonnettua ruohosipulia.
Kaada jokaiseen väliin kastiketta ja mausteeksi rouhittua mustapippuria. Tarjoa ruisleivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa