Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savukalasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Savukalan makuinen salaatti ei petä koskaan.

4 annosta

  • 300 g savustettua kalaa perattuna
  • 4 tomaattia
  • ruohosipulia
  • salaattia
  • rouhittua mustapippuria

Kastike

  • 3 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Paloittele kala ja viipaloi tomaatit.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.

Lado tarjoiluvadille salaattipedin päälle kerroksittain kalapaloja, tomaattiviipaleita ja hienonnettua ruohosipulia.

Kaada jokaiseen väliin kastiketta ja mausteeksi rouhittua mustapippuria. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Savukalasalaatti