Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pinaattisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hyydytä munat kevyesti niin että keltuaiset ovat vielä kermaisia - saat mainion kastikkeen salaatille.

Neljälle

  • 500 g tuoretta pinaattia
  • 1 pkt kuutioitua pekonia
  • 250 g herkkusieniä
  • 4 kananmunaa
  • 1 rkl etikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • n. 10 saksanpähkinää

Valmistusohje

1. Ryöppää pinaatti erittäin nopeasti kiehuvassa, suolatussa vedessä. Huuhdo pinaatit kylmässä vedessä ja valuta siivilässä.

2. Paista pekoni, viipaloi sienet. Asettele pinaatit vadille sienten ja pekonin kera. Mausta.

3. Keitä vettä pienessä kattilassa, lisää etikka. Riko munat yksi kerrallaan kuppiin ja liu'uta varoen kiehuvaan veteen. Hyydytä munia 2-3 minuuttia, keltuaisen tulee olla vielä löysä. Asettele munat vadille, hienonna pähkinät ja ripottele koristeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Pinaattisalaatti