Pinaattimunat oliivien kera
Julkaistu
Kevyt päivällinen.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- noin 250 g pakastettua lehtipinaattia
- 1 dl maitoa
- hieman muskottia
- 10-15 hienonnettua mustaa oliivia
Valmistusohje
1. Sulata pinaatti ja sekoita maidon kanssa paksuksi kastikkeeksi. Mausta muskotilla.
2. Jaa munat puolikkaiksi ja laita vadille. Kaada pinaatti päälle, ripottele päälle oliiveja. Helppoa ja hyvää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka